écht persoonlijk boeket

voor en door bloemisten

meer dan bloemen

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Ontdek jezelf met bloemen

Artikel 1: Definitie product Ontdek jezelf met bloemen

 1. Ontdek jezelf met bloemen verkoopt (persoonlijke) boeketten aan consumenten of zakelijke klanten via de webshop of via de bloemist. Ook zijn er cadeaukaarten.

Artikel 2: Toepasselijkheid

Deze voorwaarden gelden op het moment dat u een aankoop doet op de website van Ontdek jezelf met bloemen (www.ontdekjezelfmetbloemen.nl) of de aankoop van een persoonlijk, ontdek jezelf met bloemen, boeket direct bij de bloemen. In het laatste geval gelden OOK de voorwaarden van de bloemist, indien van toepassing.

Artikel 3: Overeenkomst met Ontdek jezelf met bloemen

 1. De koopovereenkomst komt tot stand na het afronden van de bestelling van uw persoonlijk boeket in onze webshop of bij de bloemist direct. 
 2. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig invullen van de vragenlijst. Zonder vragenlijst kunnen wij niet aan onze levervoorwaarden voldoen.
 3. De koopovereenkomst wordt opgeslagen om te kunnen voldoen aan onze verplichtingen en tevens voor het afwikkelen van onze administratie plicht. Zie hiervoor ook onze privacy statement.
 4. Bij het afronden van uw bestelling, ontvangt u een bevestiging op het door u doorgegeven email adres. Mocht deze email niet worden ontvangen, kunt u tot 3 maanden na uw bestelling deze bevestiging opvragen via info@ontdekjezelfmetbloemen.nl

Artikel 4: Betaling, prijs en aflevering

 1. De betaling van het persoonlijk boeket dient OF volledig te worden voldaan op de website of u betaalt het boeket bij afhalen bij de bloemist. U bent een overeenkomst aangegaan en de betaling bij de bloemist is daardoor een verplichting aan uw zijde. Uw boeket is persoonlijk voor u gemaakt op basis van uw vragenlijst en ons concept en kan daarom niet bij de bloemist worden geruild.
 2. Alle actuele prijzen staan op onze website. De prijs al volgens de overeenkomst is van toepassing. Mocht de prijs op de website tussen de bestelling en de levering wijzigen, geldt de prijs is in de overeenkomst bij aankoop. 
 3. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 4. De boeketten op de website zijn VOORBEELDEN! U ontvangt een persoonlijk boeket en dit boeket kan geheel anders zijn dan het boeket als afgebeeld! Het boeket bevat altijd verse bloemen en is altijd volgens de richtlijn van ons concept gemaakt.
 5. De levertermijn van een persoonlijk boeket is altijd 3 werkdagen na bestelling, tenzij dit per bloemist anders is aangegeven. De werkdagen van de geselecteerde bloemist worden gehanteerd. 
 6. Wijzigingen in de openingstijden van de bloemist vallen onder de verantwoordelijkheid van de bloemist. Hoewel zijn betreuren als door omstandigheden de openingstijden niet juist zijn aangegeven op de website van de bloemist of Google of vergelijkbaar, dragen wij hiervoor geen verantwoordelijkheid. Neem voor de zekerheid contact op met de bloemist alvorens u het boeket ophaald. 
 7. Eventuele opties voor verzenden kunnen enkel direct met de bloemist worden afgestemd. Hiervoor is Ontdek jezelf met bloemen niet verantwoordelijk, noch hebben wij hier informatie over. 

Artikel 5: Cadeaukaart

 1. De Ontdek jezelf met bloemen cadeaukaart is 12 maanden geldig vanaf het moment van uitgifte. Dit is het moment van de aankoop / overeenkomst.
 2. De cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld. Deze voorwaarde geldt voor Ontdek jezelf met bloemen alsmede de bloemist direct. 
 3. De cadeaubon bevat een volledig boeket waarde. Er is geen restant op de kaart. Bij levering van het persoonlijk boeket is de waarde 0.
 4. De bon dient te worden verzilverd in de webshop van Ontdek jezelf met bloemen. Dit is ivm het invullen van de vragenlijst. De bon kan NIET direct bij de bloemist worden ingewisseld, omdat hiermee niet aan onze verplichtingen kan worden voldaan. 
 5. De cadeaukaart zoals u deze verzonden krijgt, bevat een klein boeket van droogbloemen. Dit zijn 3 droogbloemen in assortiment, zoals maar niet gelimiteerd tot craspedia, gras, fluim, blad.

Artikel 6: Persoonlijk boeket kenmerken

 1. Onze boeketten, als geleverd door bloemisten direct, bevatten verse bloemen. 
 2. De boeketten op de website zijn voorbeelden! U ontvangt altijd een vers boeket, gemaakt door de bloemist. 
 3. Uw boeket bevat uw persoonlijk bloem (ten minste 1). Welke bloem dit is en waarom staat op de bijgeleverde kaart.
 4. Uw boeket is in een stijl gemaakt volgens de vragenlijst. Er zijn 8 stijlen.
 5. U dient een bloem en type beschrijvende kaart te ontvangen van de bloemist. De bloemist is echter verantwoordelijk voor de levering hiervan. Mocht u onverhoopt deze kaart niet hebben ontvangen, kunt u deze altijd ophalen bij de bloemist.

Artikel 7: Vragenlijst

 1. De vragenlijst van Ontdek jezelf met bloemen is ontwikkeld door een gecertificeerde (MBTI) expert op het gebied van persoonlijkheids typeringen. De vragen zijn gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Jung als voorgezet in vele bronnen. De vragen zijn NIET gekopieerd van de MBTI© vragenlijst ivm copyright. Dit is onze eigen vertaling en interpretatie van typeringen.
 2. De vragenlijst staan op onze website en zijn onderhevig aan Copyright.
 3. De vragenlijst dient door de ontvanger van de vragenlijst te worden ingevuld. Alleen op deze wijze kunnen wij garant staan voor het aansluiten van uw persoon op uw persoonlijk boeket. Wij adviseren u de vragenlijst ALLEEN in te vullen, om niet beinvloed te worden door uw omgeving.
 4. De persoonlijke bloem en type boeket sluiten aan bij de typering vanwege de kenmerken. De esthiek is daarbij niet meegenomen. Met andere woorden, het boeket wordt gemaakt op basis van type kenmerken en niet op welke bloemen of boeket typen u mooi acht.
 5. Na het bepalen van uw bloem type (1 van 8), verwijderen wij uw vragenlijst antwoorden. U kunt deze dus niet opvragen, ontvangen of bespreken met ons. Zie hiervoor ook onze privacy statement. Wij hebben hiervoor gekozen ivm uw privacy en wetgeving hieromtrent. 

Artikel 8: ontbinden overeenkomst, herroepen en retourneren

 1. Mocht u zich bedenken binnen 24 uur, kunt u uw overeenkomst ontbinden. 
 2. Na het afsluiten van de overeenkomst, kunt u niet meer ontbinden. Mochten de bloemen niet geleverd worden op het aangegeven moment door de bloemist en u wilt de overeenkomst ontbinden, kunt u dit binnen 14 dagen na gebrek aan levering aan ons doorgeven. Stuur hiervoor een mail naar info@ontdekjezelfmetbloemen.nl of bel met 0620491791. Wij nemen hiervoor wel contact op met de bloemist om uw klacht te verifieren. Mocht de bloemist wel op het juiste moment een boeket voor u hebben gemaakt, ontvangt u uw aankoopwaarde niet retour. U kunt ook niet opnieuw een boeket afhalen. 
 3. Uw boeket is gebaseerd op type kenmerken. Hoewel onze klanten de boeketten veelal erg mooi vinden, is dit niet essentieel binnen ons concept. U kunt niet retourneren op basis van ethiek.
 4. De bloemen worden aan u geleverd door de bloemist. De bloemist is daarmee verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bloemen en eventuele klachtenafhandeling daaromtrent. 
 5. Bovenstaande is gebaseerd op artikel 6:230p lid f burgelijk wetboek.

Artikel 9: Klachten afhandeling

 1. Hoewel wij het betreuren wanneer u een klacht heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@ontdekjezelfmetbloemen.nl of 0620491791. Wij nemen uw vragen en klachten serieus. Hoewel alle voorwaarden gelden, is het ons doel om u tevreden te stellen met ons product.

Artikel 10: Privacy

 1. Gezien ons product en de persoonlijke informatie die wij van u ontvangen, nemen wij privacy erg serieus. Lees hiervoor ook onze privacy statement.
 2. Wij spenderen extra aandacht aan de veiligheid van onze systemen. 
 3. Om deze rede verwijderen wij ook altijd uw antwoorden op de vragenlijst na het bepalen van uw type. Zo garanderen wij dat deze persoonlijke informatie niet in verkeerde handen komt. Helaas kunnen wij dus ook niet deze resultaten met u delen.
 4. U hebt zelf de keuze dat wij wel uw type opslaan voor een eventueel herhaalboeket. De informatie welke wij opslaan zijn uw naam, adres/email en type A-H. Dit is voor ons voldoende om een herhaalboeket te leveren. Deze informatie bewaren wij 12 maanden (welke ingaat na elke nieuwe bestelling). Zie hiervoor ook onze privacy statement.

Artikel 11: aanvullende of afwijkende voorwaarden

 1. Wij behouden het recht om voorwaarden niet uit te voeren
 2. Nederlands recht is van toepassing
 3. Geschillen kunnen enkel via het rechtssysteem worden beslecht. Alvorens hier te geraken, doen wij alles in onze macht om het geschil met u op te lossen, direct of via mediation. 
 4. Mocht u eventuele onduidelijkheden of afwijkingen treffen in onze voorwaarden, website en privacy statement, neem contact op met info@ontdekjezelfmetbloemen.nl

Artikel 12: Wie zijn wij

 1. Ontdek jezelf met bloemen is gevestigd Deflectiespoelstraat 19, 5651HP te eindhoven (geen bezoekadres). Kvk 86336762. Btw nr: 8639.35.187.B.01. 
 2. U kunt ons bereiken op info@ontdekjezelfmetbloemen.nl of 06-20491791. 
 3. Ontdek jezelf met bloemen verkoopt (persoonlijke) boeketten aan consumenten of zakelijke klanten via de webshop of via de bloemist. Ook zijn er cadeaukaarten.
 4. Tevens bieden wij workshops aan via Floral DanceArt en de daarbij geldende voorwaarden.