écht persoonlijk boeket

voor en door bloemisten

meer dan bloemen

De 8 Typen

De waarderende visionair

Zoekt betekenis en samenhang in alles. Wil anderen begrijpen. Heeft een duidelijke visie over het algemeen belang en wat hij/zij het beste kan doen voor de groep.

De verbinder

Is enthousiast, warm en vol verbeelding. Creeërt gemakkelijk verbindingen tussen mensen. Is verbaal bedreven en een inspirerende leider.

Het geweten

Is verantwoordelijk en gewetensvol. Houdt de tradities in ere. Loyaal en begripvol. Gaat conflicten uit de weg en zoekt overal naar harmonie en rust.

De behulpzame levensgenieter

Is energiek en meegaand. Werk en plezier wisselen elkaar af. Ziet wat anderen nodig hebben en werkt hard om dat te realiseren.

De rots in de branding

Is betrouwbaar. Een doorgronder met oog voor detail. Zakelijk en voelt een hoge mate van verantwoordelijkheid. Is graag correct en efficiënt.

De doorpakker

Is een echte uitvoerder. Praktisch met hoog organisatievermogen. Pakt het probleem aan en zorgt voor een snelle en correcte oplossing zonder poespas.

De kritische denker

Is gedreven in het vinden van de beste oplossing. Werkt middels vragen en analyse de beste oplossing uit. Heeft rust en ruimte nodig om te kunnen denken.

De ideeën organisator

Is energiek en loopt de horde ver vooruit. Vindingrijk in het vinden van oplossingen en vergaart kennis als hobby. Allergisch voor routine.