écht persoonlijk boeket

voor en door bloemisten

meer dan bloemen

Hoe werkt het

Bestel uw Boeket

Eerst bestelt u een boeket op deze website. Er zijn verschillende mogelijkheden en is ook leuk als cadeau!

Vul de vragenlijst in

Daarna vult u de vragenlijst in. Met deze 25 vragen bepalen wij uw persoonlijk bloem en boeket stijl.

Haal uw boeket op

Na 3 werkdagen kunt u uw boeket ophalen bij de door u geselecteerde bloemist. Bij het boeket ontvangt u ook een kaart met daarop een beschrijving van de bloem en waarom deze bij u past.

De vragenlijst

De vragenlijst is ontwikkeld door onze eigen persoonlijkheids expert. Onze expert is gecertificeerd in persoonlijkheidstesten en heeft de vragenlijst zelf samengesteld.

Uw persoonlijke bloem

Uw persoonlijk bloem is bepaald door onze bloem expert en onze persoonlijkheidsexpert samen. De bloemist heeft meer dan 20 jaar ervaring in bloemen en geeft ook les aan bloemisten. Er is gekeken naar hoe de bloem eruit ziet, de historie en kenmerken van de bloem en de betekenis. Informatie hierover ontvangt u op een mooie kaart bij uw boeket.

Onze bloemisten

Onze bloemisten worden gevraagd door Ontdek jezelf met bloemen en krijgen uitleg en training om de persoonlijke boeketten te maken. Wij werken met lokale bloemisten en vinde het ook belangrijk dat de bloemisten hun marge behouden. Ze betalen niet voor het gebruik van ons platform. Zo voegen we allemaal waarde toe aan ons gezamelijke product!

Onze bloemisten

Volg ons Op Instagram