écht persoonlijk boeket

voor en door bloemisten

meer dan bloemen

Over Ons

Wij zijn bloem-enthousiasten op een missie om bloemen en boeketten nog beter te laten aansluiten op de persoonlijke wensen en stijlen van mensen. Niet iedereen vindt hetzelfde mooi. Het is onze missie om iedere stijl te laten bloeien en waardering te tonen voor alle wensen en stijlen. Voor de klant zelf of als cadeau.

Bloemen kunnen ons veel uitleggen over ons persoon en hoe we samenwerken met andere “bloemen”. Dit ervaren is een schitterende ervaring die we graag delen. Of het nu om het ontdekken van jezelf (de workshop), het ontdekken van jezelf en de anderen (de teamworkshops) en het opdoen van een berg kennis over type en bloemen (masterclass) – wij vinden het super leuk om onze kennis en ervaringen te delen.

Op youtube is ook veel te vinden zodat ook de mensen die niet deelnemen aan onze workshops veel kunnen meekrijgen.
Naast onze missie vinden we het ook leuk om steeds meer te ontdekken over bloemen. Hier doen we veel onderzoek naar en dit delen we op ons youtube kanaal.

Jitske

Jitske

Type-expert
Robin

Robin

Sales en communicatie
Marianne

Marianne

Vormgeving
Sabrina

Sabrina

Huisbloemist
Nicky

Nicky

Huisbloemist
Simone

Simone

Huisbloemist

Onze 3 kernwaarden

Een écht persoonlijk boeket

Mensen verschillen en daarmee ook hun voorkeuren voor een mooi boeket. Naast bloem-enthousiasten zijn wij ook type-enthousiasten. Hoe zijn mensen verschillend? Wat past daarbij? Hoe kunnen we dat visualiseren in bloemen? Zo hebben we een hele reis gemaakt om de beste bloemen en boeketstijlen per type te bepalen. Door de vragenlijst, samengesteld door onze type-expert, maken we de match.

Voor en door bloemisten

Wij vinden het belangrijk dat bloemisten hun eigen creativiteit en business behouden. De bloemen en boeket stijlen zijn bepaald door onze bloem-expert en passen binnen deze missie. Zo kan de bloemist altijd een mooi boeket maken voor de klant en betalen ze niet extra voor ons platform. Ze leveren dus geen percentage van de omzet in.

Meer dan bloemen

Door onze aanpak leveren wij bij ieder boeket al meer dan bloemen. De bloemkaart geeft meer informatie over de typebloem en het type. Naast onze fysieke producten hebben we ook een goed gevuld youtube kanaal waardoor mensen zelf aan de slag kunnen met bloemen. Van een boeket echt eigen maken tot uitleg over bloemen en hun eigenschappen. Zeer leerzaam en alle informatie gratis beschikbaar voor de kijker. Met onze workshops en masterclass delen wij ook persoonlijk de kennis met de deelnemers. Zo kunnen mensen zelf aan de slag met de materie, begeleid voor onze experts.