Workshops

De Basis – Maak je eigen bloemstuk

In de basisworkshop ontdekt u uw eigen bloem en maakt u hier een bloemstuk mee. De nadruk ligt op het maken van uw eigen persoonlijke bloemstuk en dit mag u meenemen naar huis. De trainers vertellen meer over de bloemen, uw type en uw gemaakte bloemstuk. Kijk hier voor een sfeerimpressie.

De Masterclass Persoonlijke Bloemen

In deze verdiepende masterclass leert u over alle 8 typen en hun passende bloemen en boeketstijlen. U ontdekt uw eigen bloem en hoe deze samengaat met de anderen. Een echte masterclass in typedynamiek aan de hand van bloemen.

De Aanvullende Teamworkshop

Veel teams hebben al eens een MBTI, Insights Discovery of andere type workshop gevolgd. Jullie kennen je type. Deze aanvullende workshop is om de kennis weer wat op te frissen en het meeste eruit te halen. Ook is het een leuke activiteit als team waarin je samenwerkt en iets maakt. Een hands-on ervaring die jullie nog lang bij zal blijven.

De Uitgebreide Teamworkshop

De uitgebreide teamworkshop bevat zowel MBTI (of Insights Discovery) als de teamworkshop. Jullie ontdekken je type en dat van de anderen. Ook gaan jullie aan de slag als team. Zo ontdek je wat er gebeurt in de samenwerking en hoe jullie elkaar kunnen versterken. Er is tevens ruimte voor het begrijpen van elkaars type en het wellicht vernemen van ongenoegens mbt je teamgenoten.