écht persoonlijk boeket

voor en door bloemisten

meer dan bloemen

Workshops

Bloemen kunnen veel vertellen. Over jou of over de persoon van wie je ze krijgt. Bij Ontdek jezelf met Bloemen willen we graag kennis over bloemen en wat ze over jou (en de ander) kunnen vertellen. Of je nu een uitgebreide sessie wilt plannen met je team of gewoon leuk aan de slag wilt gaan met jouw persoonlijk bloemen; wij hebben een passende workshop.

De Basis – Maak je eigen bloemstuk

Voor mensen die willen weten wat hun persoonlijke bloem is en wat ze hiermee kunnen maken.

Duur: 3 uur
Min deelnemers: 6
Max deelnemers: 15

€ 125,- p.p. incl BTW met locatie
€ 75,- p.p. incl BTW op uw eigen locatie

Plan uw workshop

De Masterclass Persoonlijke Bloemen

Voor mensen die willen weten welke persoonlijke bloemen er allemaal zijn en leren over de verschillende typen.

Duur: 3 uur
Min deelnemers: 4
Max deelnemers: 10

€ 175,- p.p. incl btw met locatie
€ 125,- p.p. incl btw op uw eigen locatie

Plan uw workshop

De Aanvullende Teamworkshop

Voor teams die al MBTI of Insights Discovery hebben afgerond en een verdieping willen mbt hun typedynamiek.

Duur: 1 dagdeel
Min deelnemers: 6
Max deelnemers: 25

€ 195,- p.p. ex BTW

Plan uw workshop

De Uitgebreide Teamworkshop

Voor teams die willen starten met typedynamiek middels MBTI of Insights Discovery.

Duur: 2 dagdelen
Min deelnemers: 6
Max deelnemers: 25

€ 350,- p.p. ex BTW

Plan uw workshop

Alle workshops zijn mogelijk in de volgende plaatsen

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Eindhoven

De Basis – Maak je eigen bloemstuk

In de basisworkshop ontdekt u uw eigen bloem en maakt u hier een bloemstuk mee. De nadruk ligt op het maken van uw eigen persoonlijke bloemstuk en dit mag u meenemen naar huis. De trainers vertellen meer over de bloemen, uw type en uw gemaakte bloemstuk. Kijk voor een sfeerimpressie naar de volgende video.

K i j k

Basis workshop Ontdek jezelf met bloemen

De Masterclass Persoonlijke Bloemen

In deze verdiepende masterclass leert u over alle 8 typen en hun passende bloemen en boeketstijlen. U ontdekt uw eigen bloem en hoe deze samengaat met de anderen. Een echte masterclass in typedynamiek aan de hand van bloemen.

Masterclass Ontdek jezelf met bloemen

De Aanvullende Teamworkshop

Veel teams hebben al eens een MBTI, Insights Discovery of andere type workshop gevolgd. Jullie kennen je type. Deze aanvullende workshop is om de kennis weer wat op te frissen en het meeste eruit te halen. Ook is het een leuke activiteit als team waarin je samenwerkt en iets maakt. Een hands-on ervaring die jullie nog lang bij zal blijven.

De Uitgebreide Teamworkshop

De uitgebreide teamworkshop bevat zowel MBTI (of Insights Discovery) als de teamworkshop. Jullie ontdekken je type en dat van de anderen. Ook gaan jullie aan de slag als team. Zo ontdek je wat er gebeurt in de samenwerking en hoe jullie elkaar kunnen versterken. Er is tevens ruimte voor het begrijpen van elkaars type en het wellicht vernemen van ongenoegens mbt je teamgenoten.

Vraag en Antwoord

Het geeft je een hoop inzicht in jezelf en anderen. Waarom raken mensen overstuur door mijn vragen? Waarom komt mijn collega met al die onafgewerkte documenten? Waarom laat ik alles tot het laatste moment? Er zijn vele aspecten van typedynamiek. Het kan je veel rust en begrip geven. Over jezelf en je collega’s. Het kan je ook helpen in klant en collega contact en in het beter overbrengen van je werk aan je manager.

Zeker niet! De bloemen zijn een visualisatie van typedynamiek. Ervaring met bloemen is niet nodig. Sterker nog, misschien zelfs een beetje ongewenst. Onze trainers kunnen u de basis in 1 minuut toelichten. Het is de ervaring van de workshopdag die telt.

Begrijpelijk. Iedereen heeft alle aspecten in zich. Het één gaat u echter wat makkelijker af dan het ander. Iedereen heeft uitzonderingen op de regel. Dat maakt de regel echter niet minder interessant 😉

Als u zelf in de locatie kunt voorzien, kan er een korting worden gegeven op de teamworkshops.

We maken gebruik van locaties welke je kan huren voor een dag(deel). We zullen altijd kijken naar een geschikte locatie, goed bereikbaar voor uw team of groep. Dit bespreken we bij het inplannen.